I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Thursday, August 30, 2012

Raya dan wedding di Mersing


minggu lepas kemain lagi aku kan boleh lak beraya sampai ke Mersing. ceh sebenarnya gi kenduri kawin member aku masa skola teknik dulu. aku dgn ex-teknik memang baik. masa ari tu diorg buat buka puasa sama2 aku x gi. so wedding kawan aku yg sorang ni kena la pegi. tapi bukan berjumpa dengan budak2 ni pun. dgn pengantin pun aku x jumpa. habis tu dah mengejar masa. yela nak balik jb ari tu jugak.






lawa kan pelamin die. amik pic dari jauh je. saya penyegan uolsss....



tema diorg purple n pink kot. dan x pasal2 lak kami terikut tema diorg. hehehe owh menu cam biasa la nasi minyak, daging masak kurma, dalca. pastu ada nasi putih n lauk apa tah. x ingat. yg best nye ayam panggang. memang terbaik woo....hampir menambah nasi. tapi kena kontrol sbb jap lagi nak gi beraya lak.


nah muka upclosed Nia. memang x reti duduk diam sekarang. nasib baik cute.


wedding favors kami dapat nasi berkat nasi minyak n himpunan doa harian. x sempat lak nak amik pic nye. tapi memang cute dan cantik. yela, dah tentu kawan aku yg kawin ni grafik designer. so benda kreatif2 camni die memang arif je.

owh kami pergi berempat dgn mak aku skali. mak suka je dapat jalan2 jauh2 ni. kami sempat la singgah rumah mak long. dah cantik dah rumah die sekarang. katanya diorg dapat anugerah felda tercantik seluruh malaysia. memang patut pun. sebab semua tersusun je. rumah2 pun color yg sedap mata memandang.

esoknye kami ke Segamat lak. menghantar adik ipar masuk U. yela tiket bas dah habis. terpaksa la kami hantar sambil2 makan angin. hehehehe


ok la. masih berderet wedding nak kena pegi. poket dah kering dah ni. haiiiiiihhhhhhhh
duit mengalir laju macam air la sekrang ni.







p/s : patut la malas keje. nak kena 'P' rupanye. bila lama x kena, tetiba badan rasa letih sesangat.
ceh bukan hari2 pun ko malas ke D? hehehehehe









No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...