I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Wednesday, January 1, 2014

Selamat datang 2014

Selamat Tahun baru 2014!!!!!




ok tahun ni aku xde azam apa2 sangat pun cuma ada la beberapa perubahan dlm company aku yg buat kan semua org cam pening kepala termasuk la aku.

perubahan yg paling drastik ofkos hari bekerja. sbb sekarang johor keje ahad sampai kamis. jumaat sabtu off day. Al lak memang off ari ahad. so camne tu? tu satu belum masuk jadual bertukar, dgn ada staf nak pencen la.

sbb tu la aku macam xde mood sikit nak update blog. terlalu banyak benda nak fikir. pulak tu sekarang kalau balik rumah aku malas nak main tenet. main dgn anak lagi bagus. so korg paham2 jela kalau beberapa minggu ni aku macam x update blog ye.







No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...