I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Monday, June 17, 2013

Kursus seminggu

hari ni 1st day aku kursus. kol 7 dah kena daftar diri. kursus ni kursus wajib untuk pekerja gov untuk dapat sah jawatan. walaupun buyung, terpaksa gak aku join.

yela, xkan nak tangguh lak kan. kang tetiba dapat masa baby masih kecik, x ke kesian budak tu. ni pun aku tinggalkan Nia seminggu kat rumah mak. nak buat cemano. kursus stat dari subuh sampai kol 11 malam. betul2 pack. memang xde masa langsung nak relaks. nak harap Al jaga, kesian lak die balik keje penat2 nak kena jaga Nia.

sebenarnya dah rasa rinu kat Nia. yela x penah kena tinggal. kalau ada pun xde la sampai x tido sama. ceh padahal baru 1st day. hopefully Nia ok la dgn maktok die. risau je die nyusahkan mak. tapi cucu fav kan. mesti maktok sayang. hehehehe








No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...