I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Saturday, June 7, 2014

Majlis Perkahwinan Ujang

Ujang ni exclassmate aku masa skola teknik dulu. die ni ketua kelas tapi perangai gila2. kiranye aku memang rapat sangat2 la dgn die. kalau ikutkan aku malas nak gi wedding die ni. yela, kad pun x dapat camne la nak gi wedding die kan. nasib baik la aku ni pandai. ceh padahal die penah bagi alamat rumah die dulu. hehehe nasib baik majlis buat kat rumah, kalau kat tempat lain? hehehehe

tu pun aku sesat. yela x penah gi rumah die kan. nama je best fren tapi aku langsung x penah gi rumah die ok. nasib baik ada escort. sebelum gi wedding Ujang, aku gi wedding anak ofismate aku so gi la skali dgn dak2 ofis aku. yela satu kete kan. tu yg bawak diorg skali gi wedding kawan aku.

anyway, dah la sesat pastu aku hampir2 terpergi wedding org lain. ni idea ofismate aku la ni. die kata dah dekat. yela tu. jalan pun no lain. die kata ikut GPS die dah dekat dah ni. haaaaaahhhhhhh la sangat. nasib baik aku tanya pakcik RELA kat situ. rumah kawan aku tu kena jalan terus lagi...

sampai2 kawasan rumah ex-classmate aku ngam2 kol 2.30 waktu die bersanding. ofismate aku x ikut. die segan. so aku jalan sorg. dah la aku parking jauhhhhhh. konon biar senang keluar. aku ingatkan dekat skali kena turn bukit lagi. dah macam lari marathon dah aku.

so amik gambar pengantin lebih kurang pastu terus duduk minum air. nampak nau penat. hehehe aku makan kuih je sbb perut kenyang lagi. owh masa makan tu terjumpa exclassmate aku dgn wife die. pengantin baru gak ni. bulan 4 kot die kawin. inai kat jari pun x hilang lagi. bual lebih kurang pastu aku terus balik ofis sbb ari ni aku keje. shift malam lak tu. hadehhhh....

nah gambar pengantin.









nak xnak je amik gambar kan.
anyway, Selamat Pengantin Baru Ujang dan pasangan.
moga bahgia hingga ke Jannah. Amiinnnn...






p/s : penat. nasib baik esok off day. 





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...