I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Saturday, May 31, 2014

Jalan bertiga saje

bosan duduk rumah semalam. yela Al kan keje jadi ajak Nia n Ari gi jalan2. x gi jauh pun. gi Aeon dekat dgn rumah je. alasan nak beli susu. boleh?




baik je budak 2 org ni kan.






lepas beli barang sikit, belikan Nia donat n aiskrim. upah sbb good girl sangat hari tu. lepas tu bawak diorg gi Taman Rusa kat UTM.




sambil makan sambil tengok rusa.











Ari x minat langsung. die lebih minat nak main kunci kat tangan aku. masa ni berebut topi dgn Nia pulak. adehhhh... tunggu die besar sikit baru best kot.

Nia kalau boleh nak lepak situ lama2 tapi Ari dah bising. dah masa die tido kan. plus cuaca panas la sekarang ni. budak2 ni bukan leh panas sangat nanti mula la naik merah2 badan diorg.

anyway, ni kira 1st time bawak Nia n Ari klua tanpa Al. so far ok la. mungkin sbb dekat kot. n yg penting makanan kena ada kalau x mula la Nia tu bising nak makan. hehehehe










No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...