I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Tuesday, October 9, 2012

Getting the head's up

minggu ni macam bz sikit sbb......aku ada interviu keje.

bukan keje lain pun. keje yg sekarng ni la. so semalam bos aku panggil semua budak yg nak kena interviu. pastu die bagi sikit tips here n there.

terus terang cakap, aku rasa cam berdebar sangat. ye la sbb dah lama kot x gi interviu. hampir 2 tahun. takut je tetiba aku blur. sampai nak cakap nama sendiri pun x ingat. ish3 mintak2 di jauhkan la. hopefully it all went smoothly la kan.

anyway, ahad lepas aku telah memaksa Al bawak aku gi Medini Mall. Medini Mall tu kira shopping kompleks la gak tapi die open air. ala cam stail JPO (Johor Premium Outlet). yg buat aku nak gi sana sbb Medini Mall ni terletak betul2 depan pintu masuk Legoland. so x dapat masuk Legoland, dapat amik gambar kat pintu gerbang pun jadi la yek.

owh gambar xde pada aku. sbb masa tu tertinggal kamera dalam kereta. (ye, kitorg ni asik la lupa bawak kamera. pfhhhhtttt) so amik gambar pakai fon Al je. nanti bila aku dah transfer gambar aku upload kat sini k.

in the meantime, terpaksa kembali ke alam skolah dgn buku semua. konon nak prepare untuk interviu la. semalam dah pinjam buku bawak balik rumah. tapi kalau dah kat rumah memang ngadap si kecik tu jela. dah la berapa ari ni Nia demam. pulak tu die kalau sakit memang nak berkepit 24jam dgn mama die. haishhhh


doakan si kecik tu cepat sembuh n mama die gak. harap2 interviu nanti diorg x tanya soalan susah2. pray 4 me okies....






p/s : am crossing fingers now. harap2 dapat la. amiiiiiiinnnnnnn.......






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...