I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Wednesday, June 12, 2013

Bz mode

maaf la blog ni x berupdate. sbb aku bz sangat2. ye tetiba je bz kat ofis ni. kalau x, slalu tu aku ngulor je. hahahah

anyway, ni pun aku bz gak tapi takut korg rindu so mari la update.

xde benda pun nak cerita. plus xde mood. status keje masih pending. kalau ikutkan aku kena gi kursus seminggu minggu depan tapi tah macam mana nama aku xde. camne tu? so sekarang ni tgh push benda ni la. sbb keje kot. xkan la aku nak buat xtau je kan. n sbb tu jugak la aku bz semacam. call org sana, call org sini. harap2 dapat setel la. kalau x, camne aku nak pikir pasal Nia lak. workload lagi. semua nya nak kena setel. eh aku x penah cerita sangat pasal keje aku kan tetiba leh membebel pasal keje lak. nak buat camana. stress ni.

ok la. malas bebel banyak. harap benda ni setel cepat. Amiiiinnnnnn.....








p/s : mode malas masak gak. camano tu? hihihihi










No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...