I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Wednesday, July 22, 2015

Happy 2nd Besday Ari

selamat hari lari anak teruna mama.

dah 2 tahun dah Ari hari ni. mama ingat lagi tahun lepas kita sambut besday Ari kat hospital je. masa tu mama sedih sangat. tapi hari ni mama hepi. petang nanti lepas mama balik keje, mama bawak Ari gi jenjalan ye syg.

Ari sayang,
mama ingat lagi masa mama ngandungkan Ari, mama mabuk teruk. 2 hari xleh makan n minum. tapi mama redha sbb mama tau mama sedang kandungkan khalifah Allah. mama selalu doakan Ari jadi khalifah yg baik, taat pada Allah, pada mama n papa.

bila Ari keluar ke dunia, mama la mama yg paling bahagia sekali. papa yg takut darah tu pun bila nampak Ari, die langsung x takut. syukur mama sudah punya sepasang cahaya mata lelaki dan perempuan.

Jadi adik yg baik ye sayang. dan jadilah abang yg baik juga untuk adik2 Ari yg akan datang. mama memang nak anak ramai. tapi kalau di takdirkan mama cuma ada Ari dan kakak je pun mama redha.

Tolong jagakan kakak bila mama dan papa dah xde ye sayang. jangan asik buli kakak je. kakak awak tu dah la princess. diva lak tu. Ari ok, cool je macam mama kan? x pernah pun gedik macam kakak. tapi bila Ari x dapat apa yg Ari nak, penat jugak la mama nak melayan. guling2 kat shopping complex, xmo ye sayang. malu la. ultraman kan cool je. pakai baju merah lagi. eh?

Ari sayang,
mama, papa n kakak sayang sangat2 kat Ari.
korang jangan la asik gaduh je. tensen mama tau. papa tu bila tgk korang gaduh, tau nak gelak je. mama jugak kena jadi pengadil.


akhir kata,
Selamat hari lahir Ari.












anak teruna mama yg sangat manja =)




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...