I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Thursday, August 20, 2015

Berdenyut2 rasa dia

hari ni aku xde mood nak buat keje. tapi keje belambak. camne tu? ni mungkin sbb lapa la kot. dari semalam x makan nasi. bukan xnak tapi x boleh. gusi sakit lagi. huhuhuhuu

alkisah nya ari tu saje la whatsapp kawan aku. ari tu die cabut gigi bongsu siap kena gi spital. pastu dapat mc 3 ari. aku ni xde la sakit gigi. cuma risau je. sbb tetiba ari tu aku rasa gigi aku pecah. yes, pecah. rasa tau gigi aku tinggal separuh.

so aku tanya la kawan aku die gi klinik mana. ari tu dah habis duit tampal gigi si Nia. ni gigi aku buat hal lak. so memang nak gi klinik kerajaan je. kawan aku kata ada klinik kesihatan dekat2 rumah aku. servis pun ok. aku ingat nak gi minggu depan jela. pastu kawan aku balas ni ok.










tgk la tu. die suka takutkan aku tau. bukan la aku takut pun. cuma sayang gigi iolsss tau. eh malu la wallpaper gambar merempit dgn Al. sukaaaaa sangat gambar tu. ceh tetiba cerita lain lak. hehehehe ok2 sambung....tup2 semalam rasa ngilu je gigi ni. nak makan pun x best. so terus je gi klinik. memang x macam klinik kerajaan la. sbb bangunan baru kot so memang kemas je. macam kat klinik swasta pun ada.

1 jam tunggu baru sampai giliran aku. ok la. xde la lama sangat kan. n x sakit pun. lupa lak nak amik pic. mungkin sbb neves kot. hehehe dapat la mc sehari. tapi bila sampai rumah je, terus berdenyut rasa die. mungkin sbb bius dah habis kot.

pastu xleh makan. sbb ngilu n darah banyak giler. sampai habis kapas yg nurse tu bagi. dah la aku dari pagi x makan lagi. nasib baik ada roti. so dari balik klinik sampai ke malam aku makan roti jela.

pagi ni sampai ofis je perut aku dah main lagu rock dah.
gusi dah x sakit lagi tapi rasa nya xleh makan nasi lagi kot.
aduiiiiyaiiii aku lapa nasi pls. rasa macam nak tumbuk2 org je die punye rasa lapa tu.
sabar D.....sabar.....huhuhuhu =((







No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...