I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Wednesday, March 21, 2012

Ku kecewa.....

semalam xtau kena rasukan apa tah tetiba terasa nak beli shawl online. lagi2 lepas tgk koleksi kat sini

terus jari jemari ni cepat je emel tuan punye blog dan book 1 shawl ni. memang lawa sesangat.





sekali......


ari ni dapat emel dari tuan punye blog.





shawl yg aku minat tu dah SOLD OUT!!!!!!




huhuhuhuhu......




sedih giler. dah la semalam siap termimpi2 lagi pakai shawl tu.



nampak nye kena tunggu lain kali la yek....





letak gambar nye kat sini. saje buat kenangan.





p/s : projek sudah hampir siap. tapi macam xde mood lak nak teruskan lagi.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...