I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Thursday, September 6, 2012

Kursus Best sangat

ye, aku kursus berapa ari ni. sbb tu la blog aku sonyap jek. ala macam la ada org yg kesah mak jemah hilang kan. duhhhhh

anyway, saje je membebel jap kat sini sementara diorg buat discussion sket.

aku? aku buat hal sendiri jek. hahahahaha

owh esok ada jamuan unit aku. kitorg buat konsep potluck. and aku di suruh ye....DI SURUH... bawak sambal tumis. jadi marila kita menumis malam ni yek. dah la si kecik tu xleh duduk diam sekarang. asyik nak berkepit je. naik lemas aku. nasib baik comel cam mama die. hehehehe





p/s : makan free memang best. ehehehe






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...