I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Monday, December 10, 2012

Tompok-tompok putih

haiiiiii semua.....

sorila lama x update. sebenarnya xde benda nak cerita. weekend pun just lepak kat rumah melayan si kecik tu la. owh Nia kena chicken pox. berjangkit dari budak kat tempat pengasuh.

masa ari jumaat tu aku perasan cam ada bekas cam kena gigit nyamuk kat hidung die. aku ingatkan betul la kena gigit nyamuk skali tgk kat badan die pun ada. rupa2 nye chicken pox. so petang tu gak gi klinik.

ari sabtu lak mak datang bawak daun semambu(betul ke nama die ek?). mak suruh aku tumbuk daun tu sampai lumat. pastu air die campur dgn bedak sejuk n sapu kat chicken pox kat badan Nia. mak kata daun semambu ni boleh menyejukkan badan. budak kecik tu dah macam budak hutan lak dgn tompk2 hijau putih kat bdan die. hahahaha

owh gambar x sempat amik lak. kata asyik melayan Nia je kan.

tadi nampak chicken pox tu cam dah kecut je. hopefully xde parut la ye. lagi2 yg kat hidung Nia tu. hehehe







p/s : tido salah bantal semalam. sampai hari ni bahu ku sakit. adehhhhh......







No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...