I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Monday, September 23, 2013

Hari pertama keje

Hai korangss......

hari ni hari pertama aku keje. rasa cam lain je. cam berdebar2 giler. siap pakej sakit perut. tah apa2 tah. boleh lak pagi tadi ada kete sape tah bunyi alarm tak henti2. yg aku ingatkan tu bunyi alarm kete aku. aku pun berkejaran la nak gi tutup pastu terus masuk longkang!

ye pagi2 dah buat adegan tah apa2 depan ofis. nasib baik makcik cleaner je yg nampak. anyway, sebenarnya bunyi alarm kete tu lain dgn kete aku. tah kenapa tah aku gelabah sangat. tu la berdebar x tentu pasal lagi. x pasal2 sakit kaki. nasib baik x lebam.

keje ari ni biasa je kot sbb bos xde. ada meeting ke apa tah. tapi keje aku die dah siap plan dari sebelum aku bersalin lagi. tunggu aku buat je. tah2 die masuk ofis je terus suruh aku stat buat kan. huhuhu cam x sedia lagi nak stress otak ler. rasa cam nak jadi suri rumah la. tapi yg berbayar punye boleh? sejam rm50 ke. hahahah demand betul.

owh pagi tadi Nia boleh lak nangis masa aku hantar kat rumah pengasuh. Al gi keje die x nangis lak. siap bye2 lagi. mybe sbb dah biasa lepak dgn aku kat rumah kot. Ari baik je. nak panggil Ari ke ek? cam nama pompuan je. Ayie pun Ayie la. cakap pasal Ayie, aku lupa nak upload gambar terbaru Ayie. nanti2 la eh. aku pun cam pening2 buat keje ni. x biasa lagi kot. boleh lak aku asyik teringat rumah je. haishhhhh cam x sabar nak tunggu balik keje. nak gomol2 dak 2 org tu.









No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...