I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Thursday, May 7, 2015

Baru masuk ofis esok dah cuti

ye, hari ni baru masuk ofis. naik cuti ari tu terus gi kursus 2 hari. kalau ikutkan hari ni diorg ada buat presentation tapi kalau x pegi pun xpe. masuk2 keje malas la plak nak buat keje. hehehehe

anyway, cerita pasal cuti ari tu nanti2 la aku update ye. macam malas lak nak mengarang. patutnye tiap2 ari kamis mesti aku stay back nak cover keje yg lepas2 tapi ari ni cam malas lak. minggu depan mesti aku keje kaw2 sbb nak cover keje yg x buat masa kursus ari tu. hmmm lantak la.

owh aku gi kursus penulisan. hahahaha macam nak jadi penulis lak aku ni kan. kalau takat merapu meraban kat sini boleh la. tapi..... cam best gak kalau dapat keluarkan buku sendiri. tapi nak tulis pasal apa?


k la. nak balik. nak tido. hehehehe






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...