I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Thursday, June 4, 2015

Minggu yg haywire

minggu ni xtau la keje produktif ke x. rasa cam entah. sbb masih awal bulan kot. so boleh la goyang2 kaki jap.

anyway, ari isnin lepas kat ofis ada buat kempen gaya hidup sihat. ada la checkup kesihatan, ceramah n kempen derma darah. aku kan dah lama giler x derma darah. so gedik la nak derma darah gak. lepas derma tu xde lak rasa pening2 ke apa. rasa biasa je la.

esoknye, kebetulan aku peot. masa pagi kat ofis tu cam biasa la. sekali dah petang rasa pening lak kepala ni. pastu tetiba rasa nak pitam. gi klinik, terus diorg tahan. diorg suruh rehat pastu balik rumah. dapat la mc sehari untuk esok.

ni masuk keje xde mood lak nak buat keje. tapi kan sejak2 ni, bila peot je mula la PMS skali. ni pasal nak pitam ni pun aku rasa ada kena mengena. pastu tolonggggg la moody giler2.

malam tadi lagi best. asik nak marah je. Al pun kena marah ok. eiiii x suka ok perasaan ni. pastu tengah lipat kain2 tetiba je nangis. apa kes? nasib baik Al paham wife die ni tgh emosi x stabil.

so far, ari ni cam dah ok je. kepala pun dah x pening dah. dulu bila org cakap pasal PMS aku buat dek je. skali kena kat diri sendiri kan. padan muka.



p/s : esok cuti. yeay!!!!



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...