I love all things around me especially you, you and you coz we must treasure them before they are gone

click me!

Monday, November 15, 2010

Drama Chinta - Slot Akasia

drama chinta baru je habis jumaat lepas. aku rasa biasa je cerita tu. x best mana pun. ke sebab pemegang watak utamanya? opss

but still ada la intipati sikit2 dlm cerita tu. cerita khabir bhatia biasanye mesti ada pedoman atau intipati dlm cerita die.

tapi kan....ceh ada lagi tapi tu...aku x berapa suka la dgn watak si Rasul tu. ke sebab pemegang wataknye jugak? hehehehe die cam hampeh je masih nak kawin gak dgn si Chinta tu. bukan nak jaga hati isteri die si Saadatul tu.

tah la. aku rasa cerita Nur Kasih lagi best. x klise sangat la kata org. cerita ni kita dah leh agak ending die kan. ke sbb org Malaysia mmg suka cerita macam ni sbb tu la produser2 pun suka buat cerita camni. hmmmm

hari ni dah stat cerita baru kan. agak2 best ke x ek?

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...